Κινηματογράφος

Η Lady Gaga επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο Joker 2

Η Lady Gaga επιβεβαίωσε πως θα συμμετάσχει στο σίκουελ του Joker, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον ρόλο της.

Στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ θα βρίσκεται η Lady Gaga στο Joker 2! Την είδηση επιβεβαίωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός, δημοσιεύοντας στα social media το πρώτο promo της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Σε αυτό φαίνεται μια γυναικεία φιγούρα να αγκαλιάζει τον Joker, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν θα υποδυθεί τη Χάρλεϊ Κουίν.

Το «Joker 2: Folie a Deux», όπως ονομάζεται, αναμένεται στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024, δηλαδή περίπου πέντε χρόνια μετά την πρώτη ταινία που έσπασε τα ταμεία.

Σύμφωνα με τις ως τώρα διαρροές, το δεύτερο μέρος πρόκειται αν είναι μιούζικαλ και σκηνοθέτης θα είναι ξανά ο Τοντ Φίλιπς.

Η φράση «Folie a Deux» που συνοδεύει τον τίτλο σημαίνει «μοιρασμένη τρέλα» και χρησιμοποιείται για να περιγράψει την παραίσθηση που μοιράζονται δύο άνθρωποι που βρίσκονται κοντά.

Η πρώτη ταινία με κόστος μόλις 55 εκατ. δολάρια έφτασε να ξεπερνά σε έσοδα το 1 δισεκατομμύριο, κάτι που οδήγησε στους δημιουργούς στο να θέσουν σε εφαρμογή τη δημιουργία sequel.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x