Μουσική

Lady Gaga: «Με βίασε μουσικός παραγωγός στα 19 μου και είχα τάσεις αυτοκτονίας»

Η Lady Gaga περιέγραψε σε συνέντευξή της την πιο μαύρη στιγμή της ζωής της αποκαλύπτοντας ότι την βίασε μουσικός παραγωγός.

Την τραυματική εμπειρία της σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη στα 19 της από μουσικό παραγωγό (τον οποίο δεν κατονομάζει) αποκάλυψε η Lady Gaga σε συνέντευξή της στη σειρά ντοκιμαντέρ «The Me You Can’t See» που υπογράφουν η Όπρα Γουίνφρι και ο πρίγκιπας Χάρι. Μάλιστα είπε πως είχε τάσεις αυτοκτονίας μετά από ό,τι συνέβη.

«Ήμουν 19 χρονών, ήδη εργαζόμουν στο χώρο της μουσικής και ένας παραγωγός μού είπε ‘Βγάλε τα ρούχα σου’. Εγώ αρνήθηκα, έφυγα και μου είπαν ότι θα κάψουν όλη μου τη μουσική. Και δεν σταμάτησαν. Εγώ πάγωσα και ούτε καλά-καλά θυμάμαι τι έγινε. Ήμουν άρρωστη μετά για πολλές εβδομάδες, κλειδωμένη σε ένα στούντιο για μήνες. Αυτό που έγινε μου προκάλεσε ψυχωτικό επεισόδιο και κατέρρευσα για κάποια χρόνια. Δεν ήμουν πλέον η ίδια. Μπορεί να είχε ένα ξέγνοιαστο διάστημα, αλλά το σώμα θυμάται και υπήρχαν και μετά περίοδοι που ήμουν χάλια, ήθελα να κοπώ! Σκέφτηκα να πεθάνω, έμαθα όλους τους τρόπους», τόνισε η 35χρονη τραγουδίστρια.

Όσο για το λόγο που αποφάσισε να μιλήσει; «Όλα αυτά σε κάνουν να νιώθεις ακόμη χειρότερα. Δεν λέω αυτή την ιστορία για μένα, είναι δύσκολο να μιλάω για αυτό. Ακόμη νιώθω ντροπή γι’ αυτό. Πώς εξηγείς στον κόσμο ότι είσαι δυστυχισμένη όταν έχεις λεφτά, δύναμη και όλα αυτά τα προνόμια; Δεν λέω την ιστορία μου για να με λυπηθούν. Είμαι καλά! Όμως καλώ όποιον άνθρωπο έχει βιώσει κάτι τέτοιο να ανοίξει την καρδιά του σε κάποιον άλλο. Το πέρασα και ξέρω πως σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι βοήθεια. Και για μένα το να σας μιλάω γι’ αυτό είναι κομμάτι της δικής μου προσπάθειας να το ξεπεράσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x