Life

Άντρας που είχε χάσει μέρος του κρανίου του μετά από επίθεση επανήλθε χάρη σε πλαστική επέμβαση

Ένας Βρετανός που είχε χάσει μέρος του κρανίου του μετά από βίαιη επίθεση, υποβλήθηκε σε σωτήρια πλαστική επέμβαση και είδε το κεφάλι του να επανέρχεται.

Η ζωή του Μπρέιντεν Στρόμπεργκ θα άλλαζε για πάντα τον Μάιο του 2022, όταν δέχτηκε επίθεση από κακοποιό σε δρόμο του Ντέρμπισαϊρ, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Ο 27χρονος είχε πέσει σε κώμα για 15 ημέρες αλλά επανήλθε, δίχως όμως το... 100% του κρανίου του, μέρος του οποίου έπρεπε να αφαιρεθεί μετά τον τραυματισμό του!

Ο Στρόμπεργκ αναγκαζόταν έκτοτε να φορά προστατευτικό κράνος και να ζει μέσα στον φόβο, καθώς ένα μικρό χτύπημα στο κεφάλι θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στον απροστάτευτο εγκέφαλό του.

Εντέλει, σχεδόν ενάμιση χρόνο αργότερα, ο Βρετανός είδε το κεφάλι του να επανέρχεται, καθώς υποβλήθηκε σε πρωτοποριακή, πλαστική χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο του Σέφιλντ.

«Βγάζω το καπέλο στον γιατρό» τα λόγια του περιχαρούς Στρόμπεργκ, που έχει πλέον ένα πλαστικό μέρος βιδωμένο στο κρανίο του, με εκατοντάδες ράμματα να τοποθετούνται στο δέρμα του και να αφαιρούνται όταν κλείσει η πληγή.

Ο 32χρονος δράστης, Κάιλ Στίβενσον, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση σχεδόν δύο ετών, ωστόσο βγήκε μετά από μόλις τέσσερις μήνες...



Άντρας είχε χάσει μέρος του κρανίου του

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x