Life

«Αφήνω τη διαθήκη μου έξω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ για να τη δει όποιος με βρει όταν πεθάνω»

Ένας ηλικιωμένος Βρετανός που έχει χάσει όλη του την οικογένεια συγκίνησε μιλώντας για τη μοναξιά του.

Στα 76 του χρόνια, ο Τζον Φόστερ μένει μόνος του στο σπίτι όπου ζούσε κάποτε με τους γονείς του και τα δύο του αδέρφια.

Πλέον, με όλους τους προαναφερθέντες να έχουν πεθάνει, ο ηλικιωμένος Βρετανός ζει χωρίς συντροφιά, καθώς δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν απέκτησε παιδιά.

Ο Φόστερ είχε μιλήσει για την ατελείωτη μοναξιά του στο πρόγραμμα "Britain's Forgotten Pensioners" πρόσφατα, συγκινώντας τους τηλεθεατές του Channel 4 με τις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς του.

Ο 76χρονος είχε αναφέρει πως από τότε που έχασε την αδερφή του, το 2017, ξεκίνησε να αφήνει στον καναπέ του τη διαθήκη του και τις λεπτομέρειες για την οργάνωση της κηδείας του, προκειμένου να τα εντοπίσει όποιος τον βρει αφότου πεθάνει!

Πολύ πριν πεθάνει η αδερφή του, έξι χρόνια πριν, ο Βρετανός είχε χάσει τον αδερφό του, λίγο πριν εκείνος κλείσει τα 41 του χρόνια, με τους γονείς του να μην ξεπερνούν ποτέ τον θάνατο του νεαρότερου παιδιού τους και να φεύγουν από τη ζωή μέσα σε διάστημα 24 ωρών, τέσσερα χρόνια αργότερα...

Νεότερο δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι ο Φόστερ διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο, με τον ίδιο να κάνει τη σοκαριστική παραδοχή πως «θα προτιμούσα να μην είμαι εδώ πια»...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x