Life

Κορίτσι ακρωτηριάστηκε σε χέρια και πόδια λόγω λανθασμένης διάγνωσης, 39 εκατ. λίρες η αποζημίωση!

Η οικογένεια ενός κοριτσιού που έχασε όλα του τα άκρα λόγω λανθασμένης διάγνωσης σε νοσοκομείο θα λάβει ως αποζημίωση 39 εκατομμύρια λίρες.

Αποζημίωση-μαμούθ ύψους 39 εκατομμυρίων λιρών καλείται να δώσει η Εθνική Υγειονομική Υπηρεσίας της Βρετανίας, λόγω της λανθασμένης διάγνωσης γιατρών σε νοσοκομείο του Σάρεϊ - που είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί ένα κορίτσι στα χέρια και τα πόδια!

Λεπτομέρειες για το όνομα και την ηλικία του παιδιού δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο αυτό που έχει αποκαλυφθεί είναι ότι αφίχθη στο νοσοκομείο του Φρίμλι Παρκ με συμπτώματα μηνιγγίτιδας αλλά το ιατρικό προσωπικό που εξέτασε τη μικρή την έστειλε σπίτι της με παυσίπονα.

Λίγες ώρες αργότερα, οι γονείς της την πήγαν ξανά στο νοσοκομείο όπου έγινε αντιληπτό ότι έχει μηνιγγιτιδοκοκκική σήψη, που προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια...

Αποτέλεσμα ήταν να ακρωτηριαστεί το παιδί στα πόδια κάτω από τα γόνατα και στα χέρια κάτω από τους αγκώνες, με τους γονείς της να καταγγέλλουν ότι εάν της είχε δοθεί αντιβίωση εξαρχής, τα πράγματα δεν θα κατέληγαν εκεί.

Εντέλει, μετά από μηνύσεις, το NHS αποδέχτηκε την ευθύνη των ιατρών και συμφώνησε στην καταβολή της αποζημίωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x