Life

Πανικός σε μάρκετ στην Αυστρία – Έκλεισε εξαιτίας αράχνης που το δάγκωμά της προκαλεί μόνιμη στύση

Το δάγκωμα της συγκεκριμένης αράχνης μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιες στύσεις, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρο.

Στην εκκένωση ενός σούπερ μάρκετ στην Αυστρία προχώρησε ο διευθυντής του καταστήματος, καθώς φέρεται να εντόπισε μία αράχνη που λατρεύει τις μπανάνες και το δάγκωμά της μπορεί να προκαλέσει μόνιμη στύση στους άνδρες.

Το συγκεκριμένο κατάστημα, που βρίσκεται 45 μίλια δυτικά της Βιέννης, παραμένει κλειστό από την Τρίτη υπό το φόβο της μαύρης-κόκκινης αράχνης μεγέθους τεσσάρων ιντσών.

Όπως γράφει η DailyMail, από την πρώτη στιγμή έχουν κληθεί οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της χώρας, με την αράχνη μέχρι σήμερα να παραμένει ελεύθερη, με την καταγωγή της να είναι από τη Βραζιλία και πιθανότατα έκανε το τεράστιο ταξίδι από τη Λατινική Αμερική στην Ευρώπη, μένοντας μέσα σε ένα κουτί που ήταν μπάνανες.

Αυστρία: Αράχνη που το δάγκωμά της προκαλεί μόνιμη στύση

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η «μοχθηρή» αράχνη είναι μια από τις πιο δηλητηριώδεις αράχνες στον πλανήτη και τα δαγκώματα μπορεί να αποβούν μοιραία, αφού προκαλέσουν υποθερμία, θολή όραση, σπασμούς και, σε ορισμένες περιπτώσεις, στύση.

Το δηλητήριο της αράχνης μελετάται ακόμη και για χρήση στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, αφού υπάρχουν έρευνες που έχουν αποδείξει πως μπορεί να δώσει στα αρσενικά θύματα επώδυνη στύση τεσσάρων ωρών.

Αυστρία: Αράχνη που το δάγκωμά της προκαλεί μόνιμη στύση

Κάθε χρόνο, περίπου 4.000 άνθρωποι δαγκώνονται από μια αράχνη και το 0,5% των δαγκωμάτων οδηγεί σε θάνατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x