Life

Ανατριχιαστικό βίντεο: Φύλακες στο Μεξικό αφήνουν 40 μετανάστες να καούν ζωντανοί στο κρατητήριο

Στο Μεξικό δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται οι φύλακες να αφήνουν τους μετανάστες να καούν ζωντανούς.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ένας Μεξικάνος δημοσιογράφος αποκάλυψε την φρικτή αλήθεια. Στο βίντεο αυτό, φαίνονται ξεκάθαρα οι φύλακες στο κέντρο κράτησης-υποδοχής που βρίσκονται οι μετανάστες να εγκαταλείπουν τον χώρο όταν διαπιστώνουν ότι έχει ξεκινήσει η φωτιά και να μην κάνουν καμία προσπάθεια για να γλιτώσουν τους 40 μετανάστες -σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες- που ήταν στον χώρο.

Την φωτιά την έβαλαν οι μετανάστες για να διαμαρτυρηθούν για την απέλαση τους από τη χώρα με τους φύλακες όμως να μην αντιδρούν και απλώς να αποχωρούν αφήνοντας τους να καούν ζωντανοί.

Όπως είναι λογικό υπάρχουν έντονες αντιδράσεις στη χώρα, με τα πυρά να έχουν στραφεί στον πρόεδρο της χώρας, Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραντόρ ο οποίος πριν βγει στη δημοσιότητα το βίντεο επέρριπτε ευθύνες στους μετανάστες λέγοντας με μια δόση ειρωνείας ότι δεν πίστευαν ότι η φωτιά που άναψαν θα μπορούσε να προκαλέσει την τραγωδία αυτή.






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x