Life

«Έχω δύο κόλπους, έναν για τον άντρα μου και έναν για τη δουλειά»

Μία γυναίκα που διαγνώστηκε με μια σπάνια πάθηση, δηλώνει πως έχει τον έναν εκ των δύο της κόλπων για τον άντρα της και τον άλλον για τη... δουλειά!

Όταν η Έβελιν Μίλερ είχε υποβληθεί σε εξονυχιστικές γυναικολογικές εξετάσεις κατόπιν παρότρυνσης του γιατρού της, δεν περίμενε ότι θα ανακάλυπτε πως έχει... δύο κόλπους.

Συγκεκριμένα, η 31χρονη σήμερα γυναίκα είχε διαγνωστεί με μια δυσπλασία που ακούει στο όνομα δίδελφυς μήτρα. Έχει, με λίγα λόγια, δύο μήτρες, δύο κόλπους και δύο... σετ ωοθηκών.

Η συγκεκριμένη πάθηση υπολογίζεται πως επηρεάζει μία στις 2.000 γυναίκες και μειώνει τις πιθανότητες της τεκνοποίησης.

Η Αυστραλή αναφέρει πως «είχα καταλάβει πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν με το πρώτο μου αγόρι κάναμε σεξ και το πέος του έπεφτε σε... τοίχο συνέχεια. Κατέληξα να αποφεύγω το σεξ, οι άντρες δεν ήξεραν τι να κάνουν».

Εντέλει, μετά τη διάγνωση που έγινε το 2011, η Μίλερ ξεκίνησε να αποδέχεται σταδιακά το πρόβλημα που είχε και το μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο OnlyFans, που δημιούργησε το 2018.



«Το OnlyFans με βοήθησε. Το να δημιουργώ περιεχόμενο και να διαδίδω πληροφορίες αναφορικά με την πάθησή μου. Πάντοτε με εξίταρε η σεξεργασία, μερικές φορές συμμετέχουν και άλλοι άντρες. Δεν νιώθω πως απατάω τον σύζυγό μου, έχω έναν κόλπο για τον άντρα μου και έναν για τη δουλειά», αναφέρει.

Εντέλει, παρά τις δυσκολίες, η 31χρονη σήμερα γυναίκα κατάφερε να φέρει στον κόσμο και δύο παιδιά, ένα 20 μηνών και ένα οκτώ. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, «υπήρξαν περιπλοκές, τα μωρά μου γεννήθηκαν πολύ μικρά και χρειάστηκε να λάβουν αυξημένη φροντίδα για μήνες, όμως αμφότερα είναι πλέον υγιή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x