Life

Σάλος για άντρα που πέθανε δύο εβδομάδες αφότου τον πέταξαν έξω από ασθενοφόρο

Ένα βίντεο όπου διακρίνεται ένας άντρας να απομακρύνεται από ασθενοφόρο και εν συνεχεία να καταρρέει έχει φέρει αντιδράσεις στις ΗΠΑ, μετά τον θάνατό του.

Οι Αρχές του Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθού οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας άντρας απομακρύνθηκε από ασθενοφόρο και στη συνέχεια κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο, χάνοντας εντέλει τη ζωή του δύο εβδομάδες αργότερα.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί κατόπιν δημοσίευσης από τις Αρχές της περιοχής, διακρίνεται ο άντρας, που φέρεται να ήταν μεσήλικας, να απομακρύνεται από το όχημα αφότου, σύμφωνα με τους τραυματιοφορείς, «είχε απαράδεκτη συμπεριφορά» και γράπωσε μία εξ αυτών ζητώντας να του χορηγηθεί οξυγόνο.

Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία, με τον άντρα να επαναλαμβάνει ότι δεν μπορεί να ανασάνει και να κάθεται σε παγκάκι που βρισκόταν κοντά του.

Μετά από λίγο κατέρρευσε και παρέμεινε στο έδαφος για πάνω από δύο λεπτά προτού τον πλησιάσουν εκ νέου οι τραυματιοφορείς.

Ο άντρας έφυγε από τη ζωή δύο εβδομάδες αργότερα, δίχως να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του, με το βίντεο ωστόσο να έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

«Πρέπει να το ψάξουμε εις βάθος, να μάθουμε τι και γιατί συνέβη» ανέφερε ο δήμαρχος του Ρότσεστερ, Μαλίκ Έβανς, τονίζοντας πως «δεν πρέπει να επαναληφθεί κάτι τέτοιο».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x