Life

«Γεννήθηκα με ένα χέρι & κοντά πόδια λόγω αποτυχημένης άμβλωσης μα θα ταξιδέψω σε όλον τον κόσμο»

Συγκλονίζει η ιστορία μίας 25χρονης από τον Καναδά, που γεννήθηκε με ένα χέρι και κοντά πόδια λόγω αποτυχημένης άμβλωσης της μητέρας της αλλά δεν πτοείται, ταξιδεύοντας σε όλον τον κόσμο.

Στα 25 της, η Τσάρλι Ρουσό έχει περάσει την τελευταία τριετία ταξιδεύοντας σε όλον τον πλανήτη, επισκεπτόμενη μέρη όπως η Βρετανία, η Ισπανία, το Μεξικό και η Αυστραλία.

Η ραδιοφωνική παραγωγός από το Κεμπέκ του Καναδά θέλει, σύμφωνα με τα δικά της λόγια, «να ζήσω μια γεμάτη ζωή και να ταξιδέψω σε όλον τον κόσμο», δίχως να πτοείται από το γεγονός ότι γεννήθηκε με ένα χέρι και πολύ κοντά πόδια.

Η μητέρα της είχε επιχειρήσει να κάνει άμβλωση όταν ήταν έγκυος στην Τσάρλι αλλά η διαδικασία δεν πήγε καλά, με αποτέλεσμα να η κοπέλα να έρθει στη ζωή με τα προαναφερθέντα προβλήματα.

Όπως λέει η Ρουσό, «μεγάλωσα φυσιολογικά και όταν ήμουν έφηβη η μητέρα μου μου εξήγησε τι είχε συμβεί. Ο γιατρός είχε πει στους γονείς μου να με κρατήσουν. Θα μπορούσαν να το τραβήξουν, να πάνε το νοσοκομείο στα δικαστήρια αλλά ζούσαν σε μία μικρή πόλη και δεν ήθελαν να το κάνουν μεγάλο θέμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x