Life

Τρομακτικά στοιχεία για όσους έχουν κατοικίδιο στην Αγγλία - Καταγράφονται συνεχώς πολλές «κλοπές» ζώων

Κι όμως είναι γεγονός και μάλιστα τρομακτικό για όσους έχουν κατοικίδιο στην Αγγλία.

Στοιχειά τρομακτικά για όλους όσοι έχουν κατοικίδια ήρθαν στην δημοσιότητα στην Αγγλία. Όπως έγινε γνωστό τα τελευταία χρόνια καταγράφονται πολλές … κλοπές ζώων, εκ των οποίων λιγοστές περιπτώσεις έχει βρεθεί τρόπος οι ιδιοκτήτες τους να τα έχουν και πάλι στην αγκαλιά τους.

Μέχρι και τον Νοέμβριο, αναφέρουν τα δεδομένα, έχουν γίνει 654 κλοπές, με τις περισσότερες από περιπτώσεις να αφορούν σκυλιά, τις 335 από τις περιπτώσεις. Μάλιστα, οι κλοπές δεν αφορούν μόνο σκυλιά και γάτες που είναι ψηλά στη λίστα των… προτιμήσεων των κακοποιών αλλά έχουν αναφερθεί ακόμη και περιπτώσεις πτηνών, παπαγάλων κτλ, ακόμη και ψαριών!

Πέρσι, το 2022 μόνο στο Λονδίνο είχαν σημειωθεί 1713 κλοπές ζώων όπως αναφέρει η Μετροπολιτική Αστυνομία, ενώ φέτος εκτιμούν ότι θα είναι λιγότερες από πέρσι, ωστόσο και πάλι ένα αρκετά υψηλό νούμερο.

Από τις περιπτώσεις κλοπών, μόνο το 10% των περιπτώσεων έχει ευτυχές τέλος με τους ιδιοκτήτες των ζώων να βλέπουν και πάλι τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

Η αστυνονομία τονίζει στους ιδιοκτήτες την ανάγκη να τσιπάρουν τα ζώα τους και φυσικά να μην τα αφήνουν μόνα τους. Όχι μόνο έξω από τα μαγαζιά στους ειδικούς χώρους αλλά και στα ειδικά πάρκα, ακόμη και στους κήπους των σπιτιών τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x