Life

Έπεσε από το σκάφος του σε περιοχή με καρχαρίες και κολύμπησε 17 χιλιόμετρα για να βρει στεριά!

Μία απίθανη ιστορία μοιράστηκε σε συνέντευξή του ένας Αυστραλός, που αναγκάστηκε να κολυμπήσει για 17 χιλιόμετρα σε νερά γεμάτα καρχαρίες στον Παναμά.

Ο Τζον Ντιρ πούλησε τα πάντα το 2019 για να γυρίσει τον κόσμο με το σκάφος του, ωστόσο η μεγάλη αυτή περιπέτεια λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή του, καθώς έπεσε σε νερά που λυμαίνονται καρχαρίες στον Παναμά και αναγκάστηκε να κολυμπήσει για 17 χιλιόμετρα προκειμένου να σωθεί!

Όπως είπε σε συνέντευξη στην αυστραλέζικη έκδοση της Daily Mail, ο άντρας έχασε ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει από το σκάφος του - το οποίο είχε θέσει σε αυτόματο πιλότο, με αποτέλεσμα να φύγει από το σημείο, αφήνοντάς τον αβοήθητο στη θάλασσα.

«Άρχισα να ουρλιάζω "όχι, όχι, όχι" στην αρχή» αναφέρει, εξηγώντας στη συνέχεια πως «μου συνέβη στις 5 του απόγευμα, συνεπώς η ορατότητα άρχισε να μειώνεται δραματικά. Μπόρεσα να καταλάβω προς τα πού είναι η στεριά και κατευθύνθηκα προς τα εκεί.

Κάποια στιγμή ένιωσα ένα τσίμπημα στο πόδι μου και πανικοβλήθηκα, άρχισα να χτυπιέμαι αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα απλό ψάρι.

Μετά από ώρες, λυτρώθηκα όταν είδα βράχια στον ορίζοντα. Κατάφερα να σκαρφαλώσω σε ένα εξ αυτών, άπλωσα την μπλούζα μου και λιποθύμησα. Πέρασαν δύο σκάφη μέχρι που ένα σταμάτησε το τρίτο και με έσωσε».

Το σκάφος του Αυστραλού βρέθηκε κατεστραμμένο σε βράχια, με τον Ντιρ να καταλήγει δίχως τα υπάρχοντά του στην πόλη του Παναμά. Ό,τι είχε δικό του, χάθηκε μαζί με το σκάφος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πλατφόρμα στο GoFundMe προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει στην Αυστραλία...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x