Life

Ένα σκουπιδάκι στο μάτι μας: Αγοράκι με προβλήματα ομιλίας λέει «σ' αγαπάω, μαμά» για πρώτη φορά

Το 4χρονο αγόρι, που αντιμετωπίζει προβλήματα με την ομιλία του, μοιράστηκε για πρώτη φορά την πιο γλυκιά φράση με τη μητέρα του.

Η δημιουργός βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα TikTok, Jayla Henry, μαγνητοσκοπούσε τη στιγμή κατά την οποία μαγείρευε με τον 4χρονο γιο της, Braylon όταν απαθανάτισε απροσδόκητα τα πιο γλυκιά λεπτά της ζωής της.

«Κάθε φορά που βλέπω το βίντεο αρχίζω να κλαίω ξανά», λέει η Χένρι στο TODAY.com.

Στο βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί σχεδόν 6 εκατομμύρια φορές στο TikTok, η Henry, 27 ετών, και ο Braylon, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα με την ομιλία του, φτιάχνουν χριστουγεννιάτικα μπισκότα όταν ξαφνικά το αγοράκι κατακλύζεται από ευγνωμοσύνη.

«Ευχαριστώ, μαμά»
, λέει ο Braylon καθώς τυλίγει τα χέρια του γύρω από το λαιμό της μητέρας του και της φυτεύει ένα φιλί στο μάγουλο, προσθέτοντας μετά από λίγο τη φράση «σ’ αγαπάω, μαμά».

Τότε είναι που η Χένρι αρχίζει να κλαίει. «Είναι η πρώτη φορά που ο Braylon, είπε αυτές τις λέξεις χωρίς να του το ζητήσω», δήλωσε η 27χρονη μητέρα.

@jaylabrenae5 It’s an even sweeter moment for me knowing I used to pray for the days my son could tell me he loved me due to him being speech delayed. I’m in awe right now???? #momlife #sahm #mommoments #sweetestboy #toddlertalk #beautifulmoments ? janes love song - Miya


Πηγή: ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x