Κινηματογράφος

H Warner Bros ανακοίνωσε νέες ταινίες Lord of the Rings!

Το Lord of Rings επιστρέφει με νέες ταινίες τα επόμενα χρόνια!

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις του Lord of the Rings. Μετά την πρώτη τριλογία που έκανε θραύση (2001, 2002, 2003), αλλά και εκείνη του Hobbit που ακολούθησε, όπως και πρόσφατα τον πρώτο κύκλο του Rings of Power, το σύμπαν του Τόλκιεν φαίνεται πως δεν σταματά να προσφέρει υλικό.

Η Warner Bros. και η New Line θα επιστρέψουν με ολοκαίνουργιες ταινίες Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών (The Lord of the Rings). Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν θα πρόκειται για συνέχεια των γεγονότων της τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον ή για ιστορίες πριν από την εποχή που διαδραματίζονται οι πρώτες ταινίες, αλλά σίγουρα δεν μιλάμε για μία μόνο ταινία. Πρόκειται για πολλαπλά νέα πρότζεκτ που είναι στα σκαριά, καθώς το κοινό διψά για τις ιστορίες από τη Μέση Γη.

Η Warner Bros υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με το Embracer Group AB, την εταιρεία που έχει εδώ και μερικούς μήνες τα δικαιώματα για τις δημιουργίες του Τόλκιεν. Το νέο deal δίνει τη δυνατότητα στη σπουδαία εταιρεία παραγωγής να δημιουργήσει πολλαπλές ταινίες που βασίζονται στα Lord of the Rings βιβλία και στο The Hobbit.

Η κίνηση ανακοινώθηκε την Πέμπτη κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης της Warner Bros. Discovery για τους επενδυτές της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x