TV

Love Island-Μαρία: «Οι φίλοι μου με φωνάζουν Βιεϊρίνια»

Το... ΠΑΟΚτσήδικο παρατσούκλι της αποκάλυψε η Μαρία στη δεύτερη μέρα του Love Island.

Οι παίκτες του Love Island μέρα με την μέρα έρχονται και πιο κοντά, μαθαίνουν πράγματα ο ένας για τον άλλο και μας αποκαλύπτουν γεγονότα πιο προσωπικά.

Έχουν ήδη διαμορφωθεί πέντε ζευγάρια, ενώ single είναι μόνο ο Γιώργος Γεωργίου, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να "κλέψει" την Αναστασία από τον Γιώργο Κόρκα.

Η θεσσαλονικιά Μαρία επί του παρόντος είναι ζευγάρι με τον Θοδωρή και φαίνεται να υπάρχει χημεία μεταξύ τους. Παρόλα αυτά ο Θοδωρής παραπονέθηκε για τον ύπνο, καθώς όπως ανέφερε η ξανθιά του Love Island απλώνεται σε όλο το κρεβάτι και μερικές φορές τον πετάει στο πάτωμα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κοιμάται λίγες ώρες κάθε βράδυ. Η Μαρία ξέσπασε σε γέλια με τα λεγόμενα και τις μιμήσεις του Θοδωρή και του ζήτησε συγγνώμη.



Μετέπειτα τα δύο παιδιά συνέχισαν να συζητούν και η πανέμορφη κοπέλα από την Θεσσαλονίκη αποκάλυψε τα δύο παράξενα παρατσούκλια της, τα οποία είναι "κοτομπουκιά" και "Βιερίνια". Όπως όλα δείχνουν η Μαρία γνωρίζει από ποδόσφαιρο, για να την αποκαλούν οι φίλοι της με το επίθετο του αρχηγού του ΠΑΟΚ.



Το Love Island είναι όλο εκπλήξεις, μαθαίνουνε συνεχώς καινούργια πράγματα για τους παίκτες και το μόνο σίγουρο είναι πως η συνέχεια είναι μεγάλη. Κανείς δεν ξέρει τι μας περιμένει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x