Gossip

MC Pipokinha: Η τραγουδίστρια που κάνει... προκαταρκτικά στην σκηνή και πηδά γυμνή στο κοινό

Η MC Pipokinha τραβά ξανά τα φώτα της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους... χάρη στα κατορθώματά της σε ζωντανή της εμφάνιση.

Το όνομα της MC Pipokinha θα το δείτε πιθανότατα πολλές φορές στο ίντερνετ από εδώ και πέρα, όχι απαραίτητα όμως για τα τραγούδια της.

Βλέπετε, η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια συνηθίζει να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας για λόγους όχι και τόσο συνηθισμένους, καθώς συχνά... ξεφεύγει στις ζωντανές της εμφανίσεις - κάτι που στην εποχή των sociαλ media αποτελεί βούτυρο στο ψωμί των... viral κυνηγών.

Μέσα στον Μάρτιο, η MC Pipokinha σόκαρε το κοινό της όταν επέτρεψε σε μία θαυμάστριά της να ανέβει στην σκηνή και να επιδοθεί σε στοματικό σεξ μαζί της!

Τώρα, η νεαρή σταρ βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο καθώς σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter εθεάθη να πηδά γυμνή στον κόσμο σε συναυλία της, με αποτέλεσμα να γίνει αποδέκτης μερικών όχι και τόσο σεμνών χειρονομιών από άντρες που παρακολουθούσαν το σόου.

Όλα αυτά προκάλεσαν, μεταξύ άλλων, την αντίδραση δικαστή από την περιοχή Γκουρούπι της Βραζιλίας, όπου θα εμφανιστεί η MC Pipokinha στις 6 Απριλίου.

Όπως αναφέρουν Μέσα της χώρας, έχει ζητηθεί να απαγορευτεί η είσοδος σε ανήλικους στη συναυλία!

Μεταξύ άλλων, στο πρόσφατο παρελθόν η τραγουδίστρια είχε προκαλέσει και άλλες αντιδράσεις περί... ζωοφιλίας, καθώς σε βίντεο που απεικονιζόταν με τις γάτες της, μία εξ αυτών ακούμπησε το εκτεθειμένο στήθος της καλλιτέχνιδας.









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x