Gossip

Margot Robbie: Αποκάλυψε ότι αποπλήρωσε το στεγαστικό δάνειο της μητέρας της

«Ό,τι χρωστούσα στη μητέρα μου, το είχα καταγράψει. Έπαιρνε χρήματα από την υποθήκη του σπιτιού για να μου δανείσει χρήματα», αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός

ΗMargot Robbie αποκάλυψε πρόσφατα τι έκανε με την πρώτη της μεγάλη αμοιβή που έλαβε το 2013, λίγο πριν πάρει τον ρόλο στον «Λύκο της Wall Street».

Όπως δήλωσε πρόσφατα στην εκπομπή CBS Sunday Morning, η πρώτη κίνησή της ήταν να αποπληρώσει το στεγαστικό δάνειο της μητέρας της, η οποία είχε βάλει το σπίτι της υποθήκη για να της δανείσει χρήματα στην αρχή της καριέρας της.



«Ό,τι χρωστούσα στη μητέρα μου, το είχα καταγράψει. Έπαιρνε χρήματα από την υποθήκη του σπιτιού για να μου δανείσει χρήματα. Οπότε πάντα σκεφτόμουν ότι αυτό πρέπει να το ξεπληρώσω», είπε η διάσημη ηθοποιός.

Όταν τα κατάφερε, η χαρά της ήταν τεράστια: «Η σκέψη μου ήταν, ”μαμά, μην ανησυχείς πια για την υποθήκη. Δεν υπάρχει πια”», δήλωσε, προσθέτοντας ότι οποιοσδήποτε στη θέση της θα έκανε το ίδιο.



«Ξέρω ότι είμαι σκληρά εργαζόμενη, αλλά είμαι επίσης το πιο τυχερό, πιο τυχερό, πιο τυχερό άτομο στον κόσμο», τόνισε. «Κάθε φορά που έκανα κάτι έλεγα: ‘Τώρα είναι η κορυφή. Δεν θα γίνει ποτέ καλύτερο από αυτό”. Και μετά με κάποιο τρόπο συνέχισε να γίνεται όλο και καλύτερο», πρόσθεσε η ίδια.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x