TV

The Masked Singer: Ποιοι κρύβονται πίσω από τις μάσκες; - Τα ονόματα που «παίζουν»

Το «The Masked Singer» του ΣΚΑΪ έκανε δυναμική πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση, με τους χρήστες του Twitter και το τηλεοπτικό κοινό να αναρωτιούνται «Ποιοι κρύβονται πίσω από τις μάσκες;».

Το «The Masked Singer» ξεκίνησε και μαζί με αυτό ξεκίνησαν και οι έρευνες, τόσο για τους Detectives όσο και για το τηλεοπτικό κοινό.

Τα πρώτα clues αλλά και οι εμφανίσεις των Μασκών επάνω στη σκηνή δημιούργησαν ισχυρές υποψίες για αρκετές προσωπικότητες.

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είχαν στη διάθεσή τους μία ολόκληρη εβδομάδα για να σκεφτούν ξανά τις προβλέψεις τους και να επανεξετάσουν τα στοιχεία που τους δόθηκαν στο πρώτο επεισόδιο του φαντασμαγορικού show του ΣΚΑΪ, το οποίο παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς.

Μαζί τους και οι τηλεθεατές του The Masked Singer, οι οποίοι σχολίασαν στο twitter κάθε εμφάνιση ξεχωριστά και κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να κάνουν No1 trending topic το hashtag #MaskedSingerGR να γίνεται!

Εκείνοι που συζητήθηκαν περισσότερο στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ήταν ο Γορίλας, το Ποπ Κορν, το Cyber Girl, η Μέλισσα, ο Τσολιάς και ο Κύκλωπας.

Μαίρη Συνατσάκη, Νάντια Μπουλέ, Ήβη Αδάμου και Καλομοίρα είναι μερικά από τα ονόματα που έπεσαν στο… τραπέζι των συζητήσεων για τον Γορίλα.



Το Ποπ Κορν ήταν εκείνο που δίχασε, επίσης, το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο εκτιμά πως πίσω από τη μάσκα κρύβεται ένας εκ των Γιάννη Σπαλιάρα, Ηλία Βρεττού, Χρήστου Χολίδη ή Δήμου Αναστασιάδη.



Μία ευχάριστη νότα στο σόου αποτέλεσε το Cyber Girl, στην εικόνα του οποίου φαίνεται πως είναι μία εκ των Γωγώς Μαστροκώστα, Ιωάννας Λίλη, Ελένης Πετρουλάκη και Κωσταντίνας Σπυροπούλου.



«Φουριόζος» μπήκε στο The Masked Singer ο Μινώταυρος. Ο Αντώνης Λουδάρος, ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Θανάσης Αλευράς ή ο Κρατός Κρατερός κρύβεται από τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα;



Άντρας ή γυναίκα; Η Μέλισσα έβαλε δύσκολα σε Detectives και τηλεθεατές, οι οποίοι αναρωτήθηκαν αν πίσω από το… γιγάντιο έντομο είναι η Μπέττυ Μαγγίρα ή κάποιος εκ των Κώστα Μαρτάκη, Ίαν Στρατή ή Γιώργου Μαζωνάκη!



Ο Τσολιάς έδωσε τα δικά του στοιχεία, όμως η αναγνώρισή του μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν. Μεταξύ των ονομάτων που συζητήθηκαν και στο twitter ήταν εκείνα του Άλκη Κούρκουλου, του Θοδωρή Αθερίδη, του Σωτήρη Καλυβάτση και του Απόστολου Γκλέτσου.



Τέλος, εκείνος που έβαλε πραγματικά δύσκολα ήταν ο Κύκλωπας. Λέτε να είναι κάποιος από τους Τάσο Τρύφωνος, Σαρμπέλ, Μαρίνου Κόνσολου ή να έγινε η έκπληξη με τον Γιώργο Θεοφάνους;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x