Μουσική

O Theodore στο 1ο Church Session του 2023

Το πρώτο Church Session του 2023, υποδέχεται τον Theodore σε ένα ανατρεπτικό live, ενορχηστρωμένο αποκλειστικά για την ατμόσφαιρα της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου.

Με συνοδεία ακουστικού πιάνου, κουαρτέτου εγχόρδων και synthesizers, ο Theodore θα μας παρουσιάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο παλαιότερα και νέα κομμάτια, σε ένα χώρο που του ταιριάζει απόλυτα, στην καρδιά της Αθήνας. Συνδυάζοντας την κλασσική σύνθεση με ηλεκτρονικά στοιχεία και επιρροές από την κινηματογραφική μουσική, ο ήχος του χαρακτηρίζεται από μουσικές αντιθέσεις που καλύπτουν ένα ευρύ ηχητικό πεδίο.

Ο Theodore είναι ένας δημιουργός μουσικών εμπειριών και συναισθημάτων. Συνθέτης, performer και πολυοργανίστας με αξιοσημείωτη πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, μετατρέπει κάθε του live σε μια συναρπαστική και ξεχωριστή εμπειρία, που κερδίζει τον σεβασμό και το ενδιαφέρον του μουσικόφιλου κοινού.

Έχει εμφανιστεί σε μεγάλα φεστιβάλ στο εξωτερικό, όπως τα SXSW, Primavera Pro και Europavox. Τον Μάρτιο του 2022 κυκλοφόρησε τον τέταρτο προσωπικό του δίσκο “Τhe Voyage” από την United We Fly, ένα ανατρεπτικό conceptual album που αφηγείται μέσα από έξι μουσικά κεφάλαια ένα νοητό ταξίδι στο διάστημα και στον βαθύτερο εαυτό μας

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου | 20:30

Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, Σύνταγμα

Είσοδος μόνο με προσκλήσεις από τον Pepper 96,6

O Theodore στο 1ο Church Session του 2023

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x