Gossip

Γονείς ζητούν να απολυθεί δασκάλα επειδή έχει λογαριασμό στο OnlyFans

Σε μπελάδες έχει μπει μια δασκάλα από την Αργεντινή, που κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της επειδή έχει λογαριασμό στο OnlyFans.

Την απόλυση μίας δασκάλας σε σχολείο της Σάντα Φε στην Αργεντινή φαίνεται πως ζητούν γονείς, λόγω του ότι η 28χρονη έχει λογαριασμό στο OnlyFans!

Η Μιγκελίνα Φρέδες αντιδρά λέγοντας πως αρνείται να παραιτηθεί καθώς, όπως λέει, «βγάζω σέξι φωτογραφίες, το αν τις πουλάω, είναι δικό μου θέμα».

Ένας γονέας σχολίασε ότι «μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική της ζωή, όμως όταν μιλάμε για δημόσια προβολή, δεν συμβαδίζει με τη διδασκαλία».

Η Φρέδες έχει δύο παιδιά και φέρεται να βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια από τον... Μάρτιο, κάτι που επίσης προκάλεσε αντιδράσεις - «ανεβάζει κάθε μέρα φωτογραφίες στα social media» σχολίασε κάποιος.

Η ίδια δήλωσε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και γι' αυτό απουσιάζει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αποκαλύπτοντας πως «σε δύο μέρες έβγαλα από το OnlyFans 70.000 πέσος (σ.σ 525 ευρώ), όταν ο μισθός της δασκάλας μου αποφέρει 55.000 τον μήνα».

Όλα αυτά την ώρα που διεκδικεί την είσοδο στο "Big Brother" της χώρας της Ν. Αμερικής...









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x