Games

Έρχεται το Pao Athenian eSports Cup

Το 1ο Παναθηναϊκό Κύπελλο eSports είναι γεγονός, με την συμμετοχή των κορυφαίων ελληνικών ομάδων League of Legends, υποδεχθείτε το «PAO Athenian eSports Cup».

Η μεγάλη στιγμή για το 1ο Παναθηναϊκό Κύπελλο eSports πλησιάζει! H διοργάνωση στην οποία θα λάβουν μέρος οι κορυφαίες ελληνικές ομάδες League of Legends από τις οποίες θα διαμορφωθεί και το λεγόμενο «PAO Athenian eSports Cup» μετρά αντίστροφα για την πραγματοποίησή του.

Στις 7 Μαΐου σε συνεργασία με τα καταστήματα BattleNet ο Παναθηναϊκός Α.Ο., ο πρώτος ελληνικός Σύλλογος που δημιούργησε τμήμα eSports, διοργανώνει το πρώτο «PAO Athenian eSports Cup», μια διοργάνωση League of Legends υπό την αιγίδα των «πράσινων» το οποίο είναι εγκεκριμένο απο τη RIOT, καθώς και απο την ελληνική διοργάνωση του GLL.

Στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί με μορφή knock-out αναμετρήσεων, θα συμμετέχουν οκτώ κορυφαίες ομάδες, διεκδικώντας το έπαθλο των 1000 ευρώ και θα μεταδοθεί από το κανάλι του Παναθηναϊκού στο Twitch Tv με σχολιασμό από τον Northern Lights.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί την προετοιμασία του (Boot Camp) από την 1η Μαΐου στην Αθήνα, με τη συμμετοχή των Ελλήνων και διεθνών παικτών και μελών του staff και σκοπός αυτής της κίνησης είναι η ανάπτυξη συμπαγών δεσμών μεταξύ όλων των μελών της ομάδας και η εντατική δια ζώσης προπόνηση για την επίτευξη όλων των στόχων της για την επικείμενη σεζόν.

Στην πρώτη φάση ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Refuse, η GameSpace την Hell ZeroLag, η WLG την Pentagon Maze και η ERG την WPE.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x