Games

Νέα λειτουργία στο PS5: Παίξε ένα παιχνίδι και μετά αγόρασέ το, αν σ’ αρέσει!

Κατεβάζεις ένα παιχνίδι. Παίζεις και εάν σου αρέσει το αγοράζεις... Αυτή είναι η νέα λειτουργία που έδωσε η Sony στο PS5.

Μια νέα λειτουργία η οποία έρχεται να σώσει πολλούς gamers πρόσθεσε η Sony. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, οι κάτοχοι του PS5 έχουν ήδη την επιλογή των «Game Trials», η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να κατεβάσουν ένα παιχνίδι, να παίξουν και εφόσον τους αρέσει να το αγοράσουν.

Φυσικά, κάτι τέτοιο συμβαίνει αλλά θα έχει και κάποιους περιορισμούς. Σε πρώτη φάση στη δυνατότητα αυτή υπάρχουν διαθέσιμοι μόνο δύο τίτλοι, το Death Stranding Director's Cut και το Sackboy: A Big Adventure. Στο πρώτο παιχνίδι ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να «χρησιμοποιήσει» το παιχνίδι για έξι ώρες και στο δεύτερο για πέντε.

Ωστόσο υπάρχει και άλλοι περιορισμοί. Η αντίστροφή μέτρηση για τις έξι και πέντε ώρες αρχίζει από την στιγμή της έναρξης του download, κάτι που σημαίνει πως ο χρόνος που θα κάνει ένας χρήστης για να κατεβάσει και να εγκαταστήσει το game αφαιρείται από το σύνολο.

Ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί μόνο ένα game trial και τέλος, η δυνατότητα αυτή δεν είναι –για την ώρα- διαθέσιμη για την Ελλάδα, κάτι που αναμένεται να συμβεί το επόμενο χρονικό διάστημα αλλά χωρίς να έχει διευκρινιστεί το πότε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x