Μουσική

Snik και Light αντάλλαξαν «γαλλικά» και θα λύσουν τις διαφορές τους στο... ρινγκ

Οι δύο τράπερς επιδόθηκαν σε ανταλλαγή ύβρεων μέσω social media και συμφώνησαν να λύσουν τις διαφορές τους στο ρινγκ, με το 50% να πηγαίνει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σε διαδικτυακή κοντρα επιδόθηκαν Snik και Light μέσω social media. Οι δύο τράπερς αντάλλαξαν ύβρεις υπό το... βλέμμα των δεκάδων χιλιάδων followers τους, με το... μενού να περιλαμβάνει ακόμη και ομοφοβικά σχόλια, αλλά και απειλές για χοντρό ξύλο.

Τελικά συμφώνησαν να λύσουν τις διαφορές τους στο ρινγκ βάζοντας και εισιτήριο (σε αγώνα υπό την αιγίδα του Συλλόγου Ελληνικής Πυγμαχίας), με το 50% να αποδίδεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και το κοινό δικαίως να υποθέτει πως ίσως όλο αυτή η διαμάχη ήταν ένα πολύ καλό διαφημιστικό τρικ από τις δύο πλευρές.

Ο Snik ανέφερε στο μήνυμά του: «Αρχικά να πω ένα συγνώμη επειδή μας ακολουθούνε και μικρά παιδιά για όλο αυτό το clown fiesta που έγινε εχθές στο Instagram. Σίγουρα δεν θέλω να προμοτάρω την βία μέσω του Instagram μου, αλλά και μερικές φορές η υπομονή έχει τα όριά της. Τώρα για σένα Light, πάμε anytime να βάλουμε γάντια, κανονικά με εισιτήριο να βγάλεις και εσύ τα λεφτά σου αφού έχει βαρέσει η ανεργία κόκκινο και να συμφωνήσουμε και το 50% από τα έσοδα να πάει σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό για να βγει και κάτι καλό από όλο αυτό».

Ο Light απάντησε: «Λοιπόν δέχτηκες να το κάνουμε στο ρινγκ, πολύ ωραία. Εμένα αυτό είναι το ψωμοτύρι μου να ξέρεις. Γιατί εκεί που θα σε έδερνα μπροστά σε 20 άτομα και θα με έβλεπαν μόνο 20 άτομα να σου σπάω τα δόντια, τώρα θα με δει όλη η Ελλάδα. Αλλά μην ξεκινήσεις, "να υπογράψουμε συμβόλαια να μην βγει κανένας νοκ άουτ και γίνει ρεζίλι"... Ρεζίλι έχει γίνει ήδη και θα σε κάνω επί 100. Θες το ρινγκ; Θα μαζεύεις τα δόντια σου».

Η κόντρα έχει παρελθόν, καθώς ο Light είχε εξοργιστεί όταν ο Snik είχε δηλώσει πως τον θεωρεί... δεύτερο. «Την επόμενη φορά μην με ξαναπιάσεις στο στόμα σου, είσαι γυναικωτός», είπε σε live του στο Instagram o τράπερ Light έξω από το σπίτι του Snik. «Ούτε ραντεβού σου δεν μπορείς να τηρήσεις. Σε περιμένω έξω από το σπίτι σου εδώ και μισή ώρα. Πάνε κοιμήσου και πάρε μου ένα... «Μην με ξαναπιάσεις στο στόμα σου, γιατί είσαι γυναικωτός, φοράς καλσόν» είπε ο Light στο Instagram.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x