TV

Surviror: Η υποψηφιότητα του Κρις έφερε… μουρμούρα στους «μπλε»

Διχασμένη η μπλε ομάδα μετά την ανάδειξη του Κρις ως πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, με τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνει το παιχνίδι του στο επόμενο επεισόδιο του Surviror.

Υποψήφιος προς αποχώρηση λίγες ημέρες μετά την άφιξή του στον Άγιο Δομίνικο αναδείχθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star ο Κρις Σταμούλης.

Στην πρώτη του, λοιπόν, εβδομάδα που δεν είχε ασυλία, ο δικηγόρος της «μπλε» ομάδας βγήκε στον τάκο εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.



«Είναι δύσκολο αυτό γιατί είναι πάρα πολύ νωρίς. Είμαι μόλις μια εβδομάδα εδώ και δεν είναι ότι καλύτερο να βγαίνεις υποψήφιος. Σίγουρα δεν έχω δείξει ακόμη το πρόσωπο που μπορώ να βγάλω, είμαι μόλις επτά ημέρες εδώ και ο κόσμος θα κρίνει», είπε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Λιανό.



Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor All Star βλέπουμε την μπλε ομάδα να είναι διχασμένη και να γίνεται μία συντονισμένη επίθεση κατά του Ηλία Γκότση. Η στάση του personal trailer φαίνεται πως έχει ενοχλήσει κάποιους, όπως τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνη.

Τη δική του... παράσταση δίνει στο συμβούλιο του νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος υποστηρίζει «μας τρελάνατε όλους με αυτό που έγινε σήμερα».

Δείτε το τρέιλερ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x