TV

Survivor: Σε δύσκολη θέση οι παίκτες μετά την ανακοίνωση του Λιανού

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor.

Το Survivor τελείωσε για μιά ακόμα ξεχωριστή προσωπικότητα που έγραψε τη δική της ιστορία σρο παιχνίδι. Ο Νίκος Γιάννης ήταν εκείνος που άκουσε το όνομά του από τον Γιώργο Λιανό κατά την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί.



Ο Νίκος Γιάννης ήταν ο τελευταίος survivor από την τελευταία "φουρνιά" παιχτών που μπήκαν στο παιχνίδι, μαζί με Νίκο Αντωνόπουλο, Στέλλα και Κ. Εμμανουήλ.



Το απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όμως, μπαίνει στην τελική του ευθεία και οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει δίνουν τον δικό τους αγώνα για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα λεγόμενα του Γιώργου Λιανού, ο οποίος πριν από τον αποψινό αγώνα ενόψει της τελευταίας διαδικασίας προς αποχώρηση στον Άγιο Δομίνικο. «Είναι η στιγμή που πρέπει όλη η προσπάθεια σας αυτούς τους μήνες να ανταμειφθεί και ξέρω ότι το αξίζετε όλοι και το θέλετε πάρα πολύ. Είστε πλέον πέντε άτομα και όλα ξεκινάνε πάλι από την αρχή», είπε ο παρουσιαστής στους παίκτες.

Ο στίβος μάχης, καθώς βρισκόμαστε πριν από το τέλος του Survivor, είναι αρκετά απαιτητικός και θα πέσουν κορμιά, με στόχο την ατομική ασυλία που ουσιαστικά αποτελεί το «εισιτήριο» για την τετράδα της Αθήνας.

Αρκετά ψυχοφθόρο αποδεικνύεται το γεγονός πως οι πέντε εναπομείναντες παίκτες θα κληθούν να δώσουν τον πρώτο από τους υποψήφιους προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας.

Δείτε το τρέιλερ



Το πρόγραμμα του Survivor μέχρι και τον τελικό είναι το εξής


• Τετάρτη: 1η ατομική ασυλία - ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου
• Πέμπτη: 2η ατομική ασυλία - ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου - ψηφοφορία τηλεοπτικού κοινού
• Κυριακή: Ανακοίνωση αποχώρησης.
• Δευτέρα: Εναρξη ψηφοφορίας για πρόκριση ενός παίκτη από τους 4 φιναλίστ στον τελικό και αποχώρησης του 4ου.
• Τρίτη - Ημιτελικός: Ανακοίνωση παίκτη που προκρίνεται στον τελικό κι εκείνου που αποχωρεί και νέα ψηφοφορία μεταξύ 2ου και 3ου για τη δεύτερη θέση στον τελικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x