TV

Survivor All Star: Νέος υποψήφιος ο Μπάρτζης μετά τη δεύτερη ήττα των Μπλε

Οι Μπλε υποχρεώθηκαν να οδηγηθούν ξανά στην κάλπη, από την οποία προέκυψε το όνομα του Νίκου Μπάρτζη

Τι και αν το κλίμα ήταν περίεργο στο εσωτερικό της ομάδας εξαιτίας της διαμάχης ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, οι Κόκκινοι κατάφεραν να επικρατήσουν έστω και οριακά στον τρίτο αγώνα ασυλίας. Κάπως έτσι, οι Μπλε υποχρεώθηκαν να οδηγηθούν ξανά στην κάλπη, από την οποία προέκυψε το όνομα του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος πλαισιώνει, πλέον, τους Κωνσταντίνο Βασάλο και Γιώργο Ασημακόπουλο στους υποψήφιους της εβδομάδας.

Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας περιλάμβανε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, ο οποίος κατέληγε σε στόχο που δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες. Έτσι, ο πρώτος επιμέρους αγώνας είδε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι, με τους Κόκκινους να κάνουν ένα σερί και να κάνουν το 1-0 δια χειρός Σάκη Κατσούλη.



Οι Μπλε προσπάθησαν να απαντήσουν, πήραν προβάδισμα δύο πόντων, αλλά ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατάλαβε να βρει το κόλπο με τον στόχο και έφερε ξανά ισόπαλες τις δύο ομάδες. Το αγώνισμα έμελλε να κριθεί στο flag race, όπου ο Σάκης Κατσούλης αποδείχθηκε πιο εύστοχος από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.



Συνεπώς, οι Μπλε πήγαν στο Συμβούλιο του νησιού για να υποδείξουν έναν ακόμα παίκτη τους. Οι ψήφοι μοιράστηκαν στον Νίκο Μπάρτζη και τη Στέλλα Ανδρεάδου, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τελικά τις περισσότερες και να αναδεικνύεται στον τρίτο υποψήφιο για την εβδομάδα αυτή.





Ο ίδιος, αν και δέχθηκε την ετυμηγορία της πλειοψηφίας των συμπαικτών του, αντέδρασε έντονα θεωρώντας ότι σκοπός τους είναι να διώξουν είτε τον ίδιο είτε τον Γιώργο Ασημακόπουλο και να "σπάσουν" το δίδυμο που έχουν συνθέσει.



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x