TV

Survivor All Star: Ποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο – Τι αποκάλυψε το «Πρωινό μας»

Ο Τριαντάφυλλος έχει πραγματοποιήσει έως τώρα 7 ραντεβού με την Acun Medya.

Από ιατρικές εξετάσεις θα περάσουν σήμερα οι υποψήφιοι «Survivors», σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο «Πρωινό μας», με τη Φαίη Σκορδά.

Τις εξετάσεις αυτές, οι υποψήφιοι «Survivors» θα πρέπει να τις προσκομίσουν στην Acun Medya. Οι Γιώργος Κόρομι, Ηλίας Μπόγδανος, Περικλής Κονδυλάτος και Κώστας Παπαδόπουλος εμφανίστηκαν σε Κέντρο Υγείας των Βορείων Προαστίων για να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι. Σήμερα, όπως ανέφερε η εκπομπή, είναι η ημέρα των… εξετάσεων για όλους τους υποψήφιους «Survivors». Οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν καρδιολογικό έλεγχο, γενική αίματος και, όπως είναι αναμενόμενο, τεστ κοπώσεως, το οποίο είναι και αρκετά δύσκολο, όπως αποκάλυψε η εκπομπή.

Όσον αφορά στο αν, τελικά, ο Τριαντάφυλλος θα είναι ένας από τους παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι, όπως είπε ο ίδιος: «Ήρθα στην Acun Medya, για να πιω έναν καφέ. Θα το δείτε ότι δεν θα πάω τελικά στο Survivor. Έχω ένα θέμα οικογενειακό – προσωπικό. Μακάρι, ο Ντάνος να πάει. Θα ήθελα πολύ να τον δω στο παιχνίδι».

Ωστόσο, ενώ ο αγαπημένος τραγουδιστής εμφανίστηκε αρχικά χαρούμενος, μετά το πέρας του ραντεβού του έδειχνε μελαγχολικός. Επίσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Τριαντάφυλλος έχει πραγματοποιήσει έως τώρα 7 ραντεβού με την Acun Medya. Οψόμεθα…



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x