TV

Survivor-Trailer: Τάσεις φυγής από Μυριέλλα – Ανακοινώνει αποχωρήσεις ο Λιανός!

Τις αποχωρήσεις παικτών από το Survivor φαίνεται στο αποψινό τρέιλερ πως ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός, ενώ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου «σπάει» για ένα θέμα που θίχτηκε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου.

Γεμάτο ανατροπές το φετινό Survivor!

Λίγες ώρες μετά την δήλωση του Θανάση Μπέλλου πως σκέφτεται να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ήρθε το νέο τρέιλερ που δείχνει την Μυριέλλα Κουρεντή να έχει φτάσει στα όριά της και να εκφράζει και δείχνει να έχει τάσεις φυγής από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Λιανός είχε δηλώσει πως το φετινό Survivor θα είναι το πιο δύσκολο από όσα έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια και αυτό φαίνεται στην πράξη.

Η γνωστή ηθοποιός λέει πως αισθάνεται πως έχουν περάσει μήνες από την έναρξη του παιχνιδιού, ενώ λίγη ώρα πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας έχουμε την ανακοίνωση του παρουσιαστή που αναφέρεται σε αποχωρήσει παικτών!

Στο τέλος του τρέιλερ βλέπουμε τις δύο ομάδες στο Συμβούλιο του νησιού, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να λυγίζει, να κλαίει και να λέει: «δεν μου αρέσει να μου μιλάνε για αυτό το πράγμα που έχω περάσει» και να αποχωρεί για την παραλία εξωτερικά του χώρου που γίνεται το γύρισμα.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x