TV

Survivor Αll Star: Έφαγαν και «στάνιαραν» οι Μαχητές - Γκρίνια στους Διάσημους

Η Μαριαλένα εμφανίστηκε με διπλή κοιλιά, οπότε εύλογα οι Στέλλα την ρώτησε τι ακριβώς έκανε στη ζούγκλα όταν συναντιόνταν με τον Σάκη

Μετά από πολλά χαμένα έπαθλα φαγητού, στο φετινό Survivor All Star στο ΣΚΑΪ, οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν ένα πολύ σημαντικό γεύμα. Μέχρι και δευτερόλεπτα πριν από τον αγώνα, η ομάδα έβραζε μετά από όσα έγιναν στα τελευταία συμβούλια και ένας καυγάς πυροδοτήθηκε ανάμεσα σε Καρολίνα και Εύη.



Η αναμπουμπούλα αυτή όμως, σε συνδυασμό με κάποια λάθη των Κόκκινων έδωσε ώθηση και τελικά την σημαντικότατη νίκη στους Μπλε.



Οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν το καλύτερο έπαθλο φαγητού μέχρι στιγμής και οι ευεργετικές του ιδιότητες εκτιμήθηκαν από όλους. Μετά το γεύμα τους κανένας δεν είχε όρεξη για τσακωμό. Ο Βασάλος διαπίστωσε ότι μέρη του σώματός του αιματώθηκαν και λειτουργούν καλύτερα, όπως το κεφάλι, οι μύες και άλλα, τα οποία δεν άνεφερε για να μη γίνει χυδαίος.



Από την άλλη η Μαριαλένα εμφανίστηκε με διπλή κοιλιά, οπότε εύλογα οι Στέλλα την ρώτησε τι ακριβώς έκανε στη ζούγκλα όταν συναντιόνταν με τον Σάκη.



Σε εντελώς αντίθετο κλίμα η Κόκκινη καλύβα. Οι Διάσημοι, ήδη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα άρχισαν να ψάχνουν τι φταίει, και να επιρρίπτουν ευθύνες στους παίκτες που ματσάρουν αντιπάλους με γνώμονα τα ατομικά τους στατιστικά.



Μια επιπλέον βοήθεια πάνω στο θέμα, προσπάθησε να δώσει ο Γιώργος Λιανός, ανακοινώνοντας τα ποσοστά νικών του κάθε παίκτη για την τρέχουσα εβδομάδα. Τα αποτελέσματα ξάφνιασαν πολλούς...





Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x