TV

Survivor: Ανατροπή στην ψηφοφορία και κατηγορίες για πλεκτάνη

Χαμός στην ψηφοφορία για τον δεύτερο και τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση από τους Μπλε.

Ακόμη μια φορά το συμβούλιο ψηφοφορίας στο Survivor ήταν επεισοδιακό. Οι Μπλε μετά την ήττα τους και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας αναγκάστηκαν να ψηφίσουν και πάλι. Ενώ όλοι περίμεναν, ωστόσο, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να βγει από την κάλπη, αυτό δεν συνέβη.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους κι έτσι βγήκε υποψήφια. Η Στέλλα Ανδρεάδου, που είχε κερδίσει το αγώνισμα ατομικής ασυλίας, εμφανώς ενοχλημένη που ψηφίστηκε η φίλη της αντέδρασε κι αποφάσισε να ορίσει ως τρίτη υποψήφια την Σοφιάννα Αβραμάκη. Μάλιστα έκανε λόγο για πλεκτάνη και οργανωμένο σχέδιο από πλευράς της άλλης παρέας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας τόνισε: «Χαίρομαι που ξεσκεπάστηκε η συμμορία. Είναι ντροπή να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Άρη Σοϊλέδη. Μπράβο στη Στέλλα για το θάρρος που έχει απέναντι σε αυτά τα άτομα. Ο Άρης δεν παίζει δίκαια και δεν του αξίζει να είναι στο Survivor. Λυπάμαι γιατί επηρεάζει και άλλα άτομα».

Πρόσθεσε, δε, πως «... ο Άρης ζήτησε από τον Εμμανουήλ να ανασκευάσουν αυτά που έχει πει για εκείνον και τη Σοφιάννα και να κάνουν reality».

Ο Σοϊλέδης απάντησε πως «... μίλησα με έναν ντόπιο για να επικοινωνήσει με την οικογένειά μου και τη γυναίκα μου και να μάθει αν είναι καλά. Δεν με ενδιέφερε να μου δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για το παιχνίδι».

Έτσι Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου και Σοφιάννα Αβραμάκη είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.













Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x