TV

Οριστική αποβολή του Κατσαούνη από το Survivor!

Η παραγωγή του Survivor αποφάσισε την οριστική αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη από το Survivor, λόγω της επίθεσης στον Τάκη Καραγκούνια.

Οριστικά εκτός Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού, η παραγωγή του παιχνιδιού αποφάσισε την αποβολή του αγρότη από το παιχνίδι επιβίωσης, μετά την επίθεσή του στον Τάκη Καραγκούνια.

«Μελετήσαμε με προσοχή το περιστατικό που αφορά στον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια. Το Survivor είναι ένα παιχνίδι με κανόνες, που είναι ξεκάθαροι. Η απόφαση ήταν να απομακρύνουμε τον Γιώργο Κατσαούνη μέχρι να ληφθεί μια τελική απόφαση από την παραγωγή. Το παιχνίδι αυτό δοκιμάζει τις σωματικές σας αντοχές, αλλά και την ψυχραιμία. Έπειτα από αρκετές προβολές του υλικού, καταλήξαμε σε μια απόφαση: ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, που έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση όλων των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι ότι ο Γιώργος Κατσαούνης δεν θα συνεχίσει στο Survivor. Θα πρέπει να αποχωρήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x