TV

Survivor: Αποχώρησε η Ναυσικά-Νέα μίξη στις ομάδες

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε για λόγους υγείας από το Survivor και δημιουργήθηκαν νέες ομάδες.

Στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες την αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από το Survivor για λόγους υγείας.

«Οι δυσκολίες του παιχνιδιού δεν αφήνουν την Ναυσικά να συνεχίσει στο παιχνίδι. Έχει αποχωρήσει πλέον από το παιχνίδι και την Κόκκινη ομάδα», τόνισε στους παίκτες.

Την είδηση υποδέχτηκαν με στενοχώρια αλλά κατανόηση οι δύο πιο κοντινοί της φίλοι στο παιχνίδι. «Ο πόνος της ήταν έντονος τις τελευταίες μέρες. Είναι το καλύτερο για την υγεία της. Τη λατρεύω σαν αδερφή μου, πάνω από όλα είναι η υγεία. Σίγουρα θα μας λείψει, αλλά αφού έχει αυτό το πρόβλημα υγείας καλώς αποχώρησε», τόνισε ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ ο Στάθης Σχίζας είπε: «Μέσα σε μια εβδομάδα έφυγαν οι τρεις φίλοι μου. Έχω μείνει μόνος μου».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως θα γίνει νέα μίξη στις ομάδες, καθώς οι Κόκκινοι έμειναν με τέσσερις παίκτες. Πλέον η Κόκκινη ομάδα αποτελείται από Στάθη, Στέλλα, Ταλάντσεφ, Μαίη, Τάκη και Σπύρο, ενώ η Μπλε ομάδα από Άρη, Βρισηίδα, Ασημίνα, Σταυρούλα, Κωνσταντίνο και Νίκο.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x