TV

Survivor: Αποχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor.

Τέλος το Survivor για τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο συγκεκριμένος παίκτης είναι αυτός ο οποίος δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι, όπως προκύπτει από την ψηφοφορία.

Ο ζαχαροπλάστης του Αγίου Δομίνικου ήταν υποψήφιος μαζί με τους Τριαντάφυλλο, Γιώργο Ασημακόπουλο και Τζέιμς Καφετζή και βγήκε τελευταίος στην... κούρσα και αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Παρέμεινε ξανά... ατσαλάκωτος ο «Ντάφυ», ο οποίος ήταν υποψήφιος για ένατη φορά.

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, αλλά αρχίζουν άλλα, πιο ωραία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με κράτησε τόσο καιρό και με στήριξε. Αυτό είναι παιχνίδι, αλλά έξω υπάρχει ένα αληθινό Survivor, η ζωή μας. Θα συνεχίσω να μάχομαι έξω με την οικογένειά μου, με τα παιδάκια μου και τα σουβλίσω με τα παιδάκια μου. Το Survivor ήταν για μένα ένα όνειρο ζωής, ένα Πανεπιστήμιο χωρίς δίδακτρα. Ήταν μια εγκυκλοπαίδεια με τόσες εικόνες. Τόσα ψάρια, τόσα πουλιά, τόσα κύματα. Αξέχαστες στιγμές. Όταν θα ξαπλώνω με τα παιδάκια μου και θα μου ζητάνε ένα παραμύθι, δεν θα τους λέω παραμύθι, αλλά μια αληθινή ιστορία από το Survivor», ανέφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x