TV

Survivor-Βαλάντης: «Στενοχωρήθηκαν που έμεινα, με θεωρούν απειλή»

Ο Βαλάντης δήλωσε πως κάποιοι από τους συμπαίκτες του δεν χάρηκαν που παρέμεινε στο Survivor,επειδή τον θεωρούν απειλή, βάζοντας στο στόχαστρο τον Απόστολο Ρουβά και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Σίγουρος πως κάποιοι συμπαίκτες του στεναχωρήθηκαν που παρέμεινε στο Survivor δήλωσε ο Βαλάντης, , βάζοντας στο στόχαστρο τον Απόστολο Ρουβά και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

«Κάποιοι στενοχωρήθηκαν που έμεινα. Με θεωρούν απειλή λόγω της δημοφιλίας μου. Ένας πρέπει να είναι ο Αποστόλης. Τον τελευταίο καιρό έχουμε έρθει αρκετές φορές σε ρήξη. Έχει ανασφάλεια, γιατί βρήκε μπροστά του έναν πολύ δημοφιλή άνθρωπο, ίσως δεν είχε ιδέα με ποιον είχε να κάνει, ούτε σαν προσωπικότητα. Αρχίζει να φοβάται. (…) Και ο Γιάννης πιστεύω ότι δεν χάρηκε. Είναι ο πιο αδύναμος από τα αγόρια. Αν δεν φτιάξει την αγωνιστικότητά του θα είναι ο επόμενος που θα ψηφίσω».

Από τη μεριά του, ο Γιάννης σχολίασε: «Ο Βαλάντης μου είπε ότι δεν του αρέσει η φωνή μου, ότι δεν του αρέσει να μιλάω και ότι καλό θα είναι να μη μιλάω πολύ γιατί δεν ξέρω πράγματα για το survivor. Μου έκοψε πολύ τα πόδια, στο πώς θέλω να βοηθήσω την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x