TV

Survivor-Βισκαδουράκης: «Ο Βαλάντης γλίτωσε επειδή υπήρχαν κάμερες, θα γινόμασταν ρόμπα»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για την αποχώρησή του από το Survivor και ήταν ιδιαίτερα καυστικός για Βαλάντη και Μυριέλλα.

Την πρώτη του συνέντευξη από τη μέρα που αποχώρησε από το Survivor παραχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ. Ειδική αναφορά έκανε στον Βαλάντη και τα όσα είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με αποτέλεσμα να χαλάσουν οι σχέσεις τους. Όπως είπε, αν δεν υπήρχαν κάμερες, θα μπορούσε να είχε... ξεφύγει η αντίδρασή του απέναντι στον Ροδίτη ηθοποιό.

«Ο Βαλάντης είναι μια διττή προσωπικότητα. Είναι ένα ευγενικό πλάσμα, στην καλύβα ήταν εξαιρετικός στις δουλειές. Ήξερα τα καλά του στοιχεία, αλλά κάποια στιγμή ξεπέρασε τα ανθρώπινα όρια. Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα που είπε στην Ευρυδίκη. Αν δεν ήταν το συνεργείο δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Γλίτωσε επειδή ήταν οι κάμερες, αν δεν ήταν θα γινόμασταν ρόμπα σε όλη την Ελλάδα. Γι’ αυτό έριξα μια κλωτσιά σε ένα ψυγείο της παραγωγής με τα νερά και έσπασα το πόδι μου», τόνισε.

Παράλληλα, ήταν ιδιαίτερα καυστικός για την Μυριέλλα Κουρεντή. «Θα σου έλεγα… διαφημίσεις και ο νοών νοείτω. Όλοι έχουν έρθει στο παιχνίδι με στρατηγικές για να φανούν. Αυτό δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν θα κάναμε παρέα ούτε μέσα ούτε έξω από το παιχνίδι», είπε.

Αντίθετα, έχει την καλύτερη γνώμη για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Η Ευρυδίκη είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι. Όπως γράφω και στο βιβλίο της ζωής μου, μου αρέσουν οι άνθρωποι που η ψυχή τους είναι πιο βαθιά από την πληγή της. Πήγε στο θάνατο και γύρισε».

Τέλος, δεν έκρυψε πως περίμενε την αποχώρησή του. «Είδα τα μούτρα μου και τρόμαξα, δεν περίμενα να βγουν τόσα μούσια. Ένιωσα έναν πανικό, δεν μπορούσα να καταλάβω αν έφυγα από το Survivor. Ο Λιανός λέει πως είναι το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι και το πίστευα. Μόνο εγώ πίστευα ότι θα φύγω. Δεν έχει καμία σχέση η επαγγελματική μου ζωή, το θέατρο, με το Survivor. Είχα μια υποψία, γι’ αυτό άφησα την κουβέρτα μου στον Άρη (Σοϊλέδη), γιατί είχαμε έρθει πολύ κοντά».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x