TV

Survivor-Ο κακός χαμός πριν τον αγώνα: Αποκαλύψεις από Βολικάκη-«Θέλω να αποχωρήσω»

Ο Χρήστος Βολικάκης έριξε «βόμβες» στο Survivor και έκανε γνωστό πως θέλει να αποχωρήσει για λόγους ψυχικής υγείας.

Απίστευτα σκηνικά στο νέο επεισόδιο του Survivor. Η ομάδα των Διασήμων έχει έρθει σε δύσκολη θέση μετά την τελευταία ψηφοφορία. Οι διαδικασίες αυτές φαίνεται πως τόνωσαν κάποια υπάρχοντα προβλήματα και οδήγησαν τον Χρήστο Βολικάκη στο να κάνει βαρύτατες αποκαλύψεις σε βάρος του Αλέξη Παππά και της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Αρχικά ο ποδηλάτης ανέφερε πως ο Αλέξης σχεδιάζει να κάνει τον Λαμάι να φαίνεται τραμπούκος, και η Ασημίνα μισογύνης.



Ο παίκτης δεν έμεινε εκεί. Έκανε και μία αποκάλυψη μάλλον σοκαριστική για την φιλία των δύο εμπλεκομένων κοριτσιών, την Ασημίνα και την Δαλάκα. Αποκάλυψε πως η Ασημίνα είπε για τη φίλη της "Αφήστε την να εκτεθεί".



Η Κατερίνα Δαλάκα, που επέμενε να μάθει από ποιον ειπώθηκε η φράση, ανέφερε πως αν συνεχιστεί αυτό θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.



Ο Χρήστος αφού ολοκλήρωσε με όσα είχε να πει, ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι.



Η Ασημίνα μετά την αποχώρηση του ποδηλάτη ξέσπασε σε κλάματα φωνάζοντας ότι δεν θέλει κανείς να τη δείχνει με το δάχτυλο. Μαζί με τη Κατερίνα Δαλάκα και τον Αλέξη Παππά απομακρύνθηκαν από τον χώρο του αγωνίσματος για να ανασκευάσουν όσα έγιναν γνωστά. «Από πέρυσι μάς πνίγει το δίκιο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x