TV

Survivor: Έντονος καβγάς μεταξύ Σοϊλέδη-Μαρτίκα, ενώ φουντώνουν οι στρατηγικές

Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου του Survivor.

Το Survivor μπαίνει στην τελική του ευθεία και, όπως είναι λογικό, κάποιοι από τους παίκτες δεν θα έχουν μόνο αγωνιστικά κίνητρα ενόψει των κρίσιμων ψηφοφοριών στο δρόμο για τον τελικό στο Γαλάτσι.

Αυτό φαίνεται πως επισημαίνει και η Μαίη στον Άρη Σοϊλέδη, στον οποίο εκφράζει την άποψη πως το παιχνίδι αλλάζει και δύσκολα πλέον οι παίκτες θα ψηφίζουν αγωνιστικά στις ψηφοφορίες.

Από την πλευρά της, η Σταυρούλα επιχειρεί να δικαιολογήσει τη συγκεκριμένη στρατηγική, λέγοντας πως κανείς δεν θέλει να βλέπει τους φίλους του να φεύγουν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια, βλέπουμε τους παίκτες να αγωνίζονται στον στίβο μάχης, ο οποίος έχει μεγάλη συμμαχία για όλους από τη στιγμή που το παιχνίδι από χθες έχει γίνει ατομικό και ο καθένας πλέον προσπαθεί να παλέψει για την παραμονή του σε αυτό.

Στο τέλος του βίντεο μεταφερόμαστε στο συμβούλιο του νησιού, όπου για άλλη μία φορά βρίσκεται στο επίκεντρο ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος έρχεται σε κόντρα με την Σταυρούλα και φυσικά με τον… terminator Σπύρο Μαρτίκα που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο αναφορικά με την παραμονή του στο Survivor.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x