TV

Έρχονται νέες αποβολές στο Survivor;

Νέα ανατροπή έρχεται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Νέα «βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο! Όπως ακούμε να λέει ο Γιώργος Λιανός στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor All Star, δύο παίκτες της μπλε ομάδας προέβησαν σε παράβαση βασικών κανόνων του ριάλιτι επιβίωσης και εξετάζονται τα δεδομένα για την περαιτέρω παρουσία τους.

Αρχικά οι δύο παίκτες έχουν μείνει εκτός του αποψινού αγώνα ασυλίας και η παραγωγή θα διαπιστώσει αν ισχύουν οι παραβάσεις που φέρονται να έχουν προβεί.

«Όπως βλέπετε, από την παρέα μας λείπουν δύο παίκτες της μπλε ομάδας. Και οι δύο παίκτες έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση. Αφού συλλέξουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και δούμε όλες τις λεπτομέρειες, θα σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για το μέλλον των δύο παικτών στο Survivor», είναι τα λόγια του Γιώργου Λιανού στος παίκτες που κάποιοι από αυτούς μοιάζουν σοκαρισμένοι από την ανακοίνωση του παρουσιαστή.



Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το διάστημα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος θα αναλάβει προσωπικά τη συγκεκριμένη υπόθεση και μένει να φανεί αν θα υπάρξουν νέες αποβολές στο ελληνικό Survivor μετά από εκείνες της Ασημίνας και της Κατερίνας Δαλάκα πριν από λίγο καιρό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x