TV

«Ούτε ένα δάκρυ ο Μάριος για την Καρολίνα»: Η Αφροδίτη «δικάζει» τη στάση του Μάριου

Δείτε το τρέιλερ από το επόμενο επεισόδιο του Survivor All Star.

Εντύπωση, όχι μόνο στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και στους παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται πως προκάλεσε η στάση του Μάριου Πρίαμου κατά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από το Survivor All Star.

Μεταξύ αυτών που εξέφρασαν ανοικτά τις σκέψεις τους, ήταν και η Αφροδίτη Σκαφίδα δηλώνει στην κάμερα: «Όταν έφυγε το κορίτσι μας, η Καρολίνα πλάνταξε, αλλά αυτό το παιδί, ο Μάριος, ούτε ένα δάκρυ δεν έτρεξε». Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, από την πλευρά της, ακούγεται να λέει: «Δεν αφορά κανέναν η προσωπική ζωή μας».

Στη συνέχεια, παρακολουθούμε στο τρέιλερ πως το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας συνοδεύεται από έπαθλο φαγτού, με τον στίβο μάχης να είναι υδάτινος και με αρκετές απαιτήσεις για τους παίκτες των δύο ομάδων.

Στο τέλος, όπου βλέπουμε πλάνα από το συμβούλιο του νησιού, ο Σπύρος Μαρτίκας επιτέθηκε στον Ηλία Γκότση, λέγοντας: «Να ματσάρει αδύναμους παίκτες ενώ είναι δυνατός. Κατά πλειοψηφία, ο Ηλίας ο Γκότσης επιμένει και θέλει συνέχεια, κατ’ εξακολούθηση, να ματσάρει ή εμένα ή τον Κώστα (Παπαδόπουλο)».

Δείτε το τρέιλερ του Survivor All Star

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x