TV

Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον Νίκο Μπάρτζη

Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση ο Νίκος Μπάρτζης μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή.

Απαρηγόρητος είναι ο Νίκος Μπάρτζης μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor.

«Η συνέχεια δεν ξέρω τι εξέλιξη θα έχει καθώς και ο Νίκος είναι τραυματισμένος. Έχει μείνει μόνος του γιατί ο Τζέιμς εδώ μέσα ήταν το άλλο του μισό. Ο ένας στήριζε τον άλλον», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Χαμπέρη.

«Τον είδα αρκετά στεναχωρημένο, πως να μην είναι άλλωστε όταν φεύγει ο κολλητός του φίλος. Τον είδα ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και δεν ξέρω ποια θα είναι η πορεία του μες στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα αντέξει ο Νίκος» πρόσθεσε, με τη σειρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα όμως ο Γιώργος Λιανός έκανε μία ανακοίνωση στους παίκτες σχετικά με τον Νίκο Μπάρτζη. «Να σας ενημερώσω ότι ο Νίκος Μπάρτζης έχει μεταφερθεί στην κλινική, έχει ένα θέμα το οποίο από ότι φαίνεται επηρεάζει την επιγονατίδα του και θα πρέπει να το δουν οι γιατροί να δούμε τι ακριβώς γίνεται με τον μηνίσκο του. Επομένως θα πάει σήμερα για μαγνητικές και όλες τις εξετάσεις που πρέπει να κάνει. Ευχόμαστε φυσικά να είναι κάτι το οποίο μπορεί να ξεπεραστεί και να μπορεί να συνεχίσει στο φετινό Survivor. Επομένως σήμερα η μπλε ομάδα απαριθμεί τρία άτομα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x