TV

Survivor-Το... παράπονο της Ναυσικάς από Πηλαδάκη: «Το ξέχασε το κορίτσι του»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σχολίασε με χιούμορ το ότι ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης, δεν της έστειλε κάποιο μήνυμα στο προηγούμενο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας γιατί γυρνά με τον Αντώνη Ρέμο.

Παράπονο για τον Κώστα Πηλαδάκη εξέφρασε, με χιούμορ, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με αφορμή το γεγονός ότι ο σύντροφός της (και πρώην ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ) δεν της έστειλε κάποιο μήνυμα στην προηγούμενη νίκη των Μαχητών στο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία.

«Μιλάμε συνεχώς Face Time, να γίνεται έλεγχος (γέλια). Είμαι μεγάλη Κατίνα στην προσωπική μου ζωή. Τις προάλλες περίμενα ένα μήνυμά του, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Έφαγα τεράστια χυλόπιτα. Περίμενα να στείλει έστω μια φωτογραφία από τον γάτο μας, αλλά τίποτα. Περιμένω ακόμη, μπας και πάρω λίγη δύναμη. Μάλλον ταξιδεύουν με τον Ρέμο και περνάνε πολύ καλά τα βράδια μεταξύ τους και το ξέχασε το κορίτσι του», ανέφερε πριν το νέο αγώνισμα επικοινωνίας του Survivor.

Η δε Μυριέλλα Κουρεντή εξέφρασε την προσμονή για ένα ηχητικό μήνυμα από την αδερφή, τους φίλους της ή τον συνεργάτη της, Τζον, κάτι που προκάλεσε το χαμόγελο του... ζηλιάρη Γιώργου Κατσαούνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x