TV

Survivor: Τρίτη υποψήφια η Μαριαλένα

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση από το Survivor.

Ο Ηλίας Μπόγδανος κέρδισε το τρίτο και τελευταίο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας και πέρα από μια εκδρομή για zip line κέρδισε και τη δυνατότητα να υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor.

Ο 29χρονος τραγουδιστής υπέδειξε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία προστέθηκε δίπλα στις Καρολίνα Καλύβα και Ελένη Χαμπέρη στην τριάδα των υποψηφίων. Η αποχώρηση θα γίνει την Κυριακή, ημέρα στην οποία θα γίνει και ο νέος αγώνας με τις ανάμεικτες ομάδες Ελλήνων και Τούρκων, καθώς την Τετάρτη δεν θα προβληθεί επεισόδιο Survivor.

Η ένταση δεν έλειψε και πάλι από το συμβούλιο, καθώς ο Σάκης Κατσούλης προσφέρθηκε να πάρει τη θέση της Μαριαλένας ως υποψήφιος αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να επιτραπεί από την παραγωγή. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος άφησε υπόνοιες πως αυτή η κίνηση έγινε από τακτική και κατηγόρησε τον παίκτη των Κόκκινων πως έχει μπει διαβασμένος στο παιχνίδι.

Δείτε όσα έγιναν στο συμβούλιο, αλλά και την ανακοίνωση ενός Instagram Live που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός πως θα γίνει την Τετάρτη στις 18:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x