TV

«Η τελειομανία του πρωταγωνιστή έχει καθυστερήσει την τρίτη σεζόν του Ted Lasso»

Διεθνή δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η τρίτη σεζόν του Ted Lasso έχει καθυστερήσει επειδή, μεταξύ άλλων, ο Τζέισον Σουντέικις έχει ζητήσει να ξαναγραφτούν ορισμένα σημεία του σεναρίου.

Η τηλεοπτική σειρά Ted Lasso αποτέλεσε αποκάλυψη, κερδίζοντας, μεταξύ άλλων, οκτώ βραβεία Emmy.

Και ενώ όλοι περιμένουν την τρίτη και -εκτός απροόπτου- τελευταία σεζόν, η μεγάλη καθυστέρηση ανακοίνωσης ημερομηνίας έχει φέρει αναστάτωση στους φίλους του προγράμματος.

Εδώ και έναν χρόνο η σεζόν βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής, με διεθνή δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι κυριότερος λόγος της μεγάλης αργοπορίας είναι η τελειομανία του πρωταγωνιστή και παραγωγού, Τζέισον Σουντέικις.

Συγκεκριμένα, στο Puck News διαβάζουμε ότι ο Αμερικανός σταρ ζήτησε να γραφτούν ξανά πολλά σημεία του σεναρίου, με αποτέλεσμα το πρώτο επεισόδιο να ξεκινήσει να γυρίζεται μόλις τον Μάρτιο.

Τον Απρίλιο, ο Σουντέικις αποφάσισε να γυριστούν κάποιες σκηνές στο Άμστερνταμ, κάτι που οδήγησε σε νέα καθυστέρηση μερικών εβδομάδων.



Επιπλέον, οι μπελάδες που είχαν φέρει στον Ρομάν Αμπράμοβιτς οι κυρώσεις από τη βρετανική κυβέρνηση λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία πήγαν πίσω τα γυρίσματα λόγω της μη διαθεσιμότητας του "Stamford Bridge"...

Την ίδια ώρα, το κόστος παραγωγής της τρίτης σεζόν έχει φτάσει στο 20-30% παραπάνω απ' ό,τι υπολογιζόταν αρχικά, με τους τελευταίους υπολογισμούς να κάνουν λόγο για ολοκλήρωση των γυρισμάτων τον Νοέμβριο και κυκλοφορία των επεισοδίων το 2023 - ενώ κανονικά θα προβάλλονταν το καλοκαίρι που μας πέρασε...

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η απροθυμία της Warner Bros να επιτρέψει στους ηθοποιούς της σειράς να εργαστούν και σε άλλα πρότζεκτ μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα έχει φέρει δυσαρέσκεια, με αρκετούς εξ αυτών να θεωρούν πως χάνουν επαγγελματικές ευκαιρίες όντες... εγκλωβισμένοι σε ένα σίριαλ που έχει βγει εκτός προγράμματος.

Τι είχε να πει ο Σουντέικις στα πρόσφατα βραβεία Emmy; «Θα τα πούμε στην τρίτη σεζόν, κάποια στιγμή»...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x