Games

The Book of Unwritten Tales 2, ένα νέο εξαιρετικό adventure game για PC

Σε μια εξαιρετική και ελπιδοφόρα χρονιά για τα adventures, που περιελάμβανε το Grey Matter.

Σε μια εξαιρετική και ελπιδοφόρα χρονιά για τα adventures, που περιελάμβανε το Grey Matter της Jane Jensen, το Stacking του Tim Schafer, το The Next Big Thing της Pendulo και το A New Beginning της Daedalic, το The Book of Unwritten Tales είχε ξεχωρίσει με διαφορά.

Το ιδιαίτερο, σατιρικό χιούμορ του, οι αξιαγάπητοι χαρακτήρες και οι ιδιαίτερα καλοσχεδιασμένοι γρίφοι δημιουργούσαν ένα διασκεδαστικότατο σύνολο, που ακολουθήθηκε από το σύντομο prequel The Critter Chronicles.

Για το δεύτερο μέρος - που ήταν ήδη χρηματοδοτημένο και υπό κατασκευή - η King Art Games έκανε μια σύντομη επιτυχημένη καμπάνια στο Kickstarter για να εμπλουτίσει περαιτέρω τον τεχνικό τομέα και το περιεχόμενο.

Το The Book of Unwritten Tales 2 είναι εδώ, τηρώντας τα υψηλότατα στάνταρ του προκατόχου του σε μερικά σημεία και υστερώντας ελαφρά σε άλλα.

Ο τίτλος συνεχίζει λίγο πιο μετά από το φινάλε του προηγούμενου μέρους, με τους πρωταγωνιστές να έχουν μόλις πάρει ο καθένας το δρόμο του.

Ο Nate και ο Critter είναι μπλεγμένοι σε μια περίεργη ιστορία που ξεκινά με το δίδυμο να πέφτει από τεράστιο ύψος για να καταλήξουν "φιλοξενούμενοι" του Red Pirate, ηγέτη του πειρατικού νησιού Tugator.

Ο Wilbur έχει κερδίσει με το σπαθί του μια θέση καθηγητή στη Σχολή Μαγείας του Seastone, όπου όμως ο φίλος του Arch Mage Alistair αποφασίζει να αποσυρθεί (και να ασχοληθεί με το πάθος του, το real life roleplaying σε έναν κόσμο σαν το δικό μας).

Η Ivo βρίσκεται στο Elfburrow, θυμωμένη με τον Nate που την παράτησε στα κρύα του λουτρού και ξαφνικά ανακαλύπτει πως είναι έγκυος χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα πώς έγινε αυτό.

Το παιχνίδι ξεκινά με μια παγκόσμια πρωτοτυπία, αφού ο παίκτης περνά πρώτα από ένα σύντομο τμήμα gameplay και μετά από το tutorial.

Το σενάριο ακολουθεί τις τρεις ανεξάρτητες πορείες των ηρώων που ενοποιούνται περίπου στη μέση του τίτλου. Πρόκειται για κλασικά τμήματα adventure gameplay που εναλλάσσονται μέχρι αυτό το σημείο.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης και δείτε ένα σχετικό video εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x