TV

The Last of Us: Πολύ ευχάριστα νέα για το μέλλον της σειράς

H σειρά έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό.

Όχι ότι υπήρχε κίνδυνος, αλλά όπως και να το κάνουμε κάθε μεγάλη παραγωγή έχει το ρίσκο της πριν βγει στον αέρα. Όμως το The Last of Us δικαίωσε τις προσδοκίες και όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής το HBO, η σειρά ανανεώθηκε και θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν.

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες και με 4,7 εκατομμύρια τηλεθεατές μόνο την πρώτη ημέρα, είχε την δεύτερη καλύτερη πρεμιέρα του καναλιού τα τελευταία 15 χρόνια. Μετά από μία εβδομάδα οι προβολές είχαν ξεπεράσει στην Αμερική τα 18 εκατομμύρια.

Το δεύτερο επεισόδιο τα πήγε ακόμα καλύτερα, αφού η τηλεθέαση αυξήθηκε κατά 22%, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του HBO, άρα η απόφαση της ανανέωσης ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη. Η πρώτη σεζόν θα ολοκληρωθεί σε εννέα επεισόδια και το τρίτο από αυτά θα προβληθεί την Κυριακή.

O Pedro Pascal υποδύεται τον Joel έναν σκληροτράχηλο άνδρα που βασανίζεται από τα τραύματα και τις αποτυχίες του παρελθόντος και διασχίζει τη διαλυμένη από μία πανδημία Αμερική ενώ παράλληλα έχει υπό την προστασία του ένα μικρό κορίτσι που αντιπροσωπεύει την τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας.

H Bella Ramsey (που έκλεψε την παράσταση ως Lyanna Mormont στο GOT) υποδύεται μία 14χρονη ορφανή που ο μόνος κόσμος που έχει γνωρίσει είναι αυτός της καταστροφής. Βιώνει μία εσωτερική πάλη ανάμεσα στην οργή και την προσπάθεια να νιώσει ότι ανήκει κάπου ενώ η πραγματικότητα λέει ότι ίσως να αποτελεί το κλειδί για τη σωτηρία όλων.

Η σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο video-game εξελίσσεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του μοντέρνου πολιτισμού. Ο Joel αναλαμβάνει την αποστολή να βοηθήσει την πιτσιρίκα να ξεφύγει από μία καταπιεστική ζώνη καραντίνας και κάτι που ξεκινάει ως απλή δουλειά καταλήγει σε μία τρομερά δύσκολη διαδρομή που πρωταρχικό στόχο έχει την επιβίωση.

Πηγή: roxx.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x