TV

Οι αλχημείες του Μουζουράκη και η «κόντρα» ανάμεσα σε Ρουβά και Αργυρό

Η Μαρία Πασαλίδου δήλωσε συμμετοχή στο «The Voice» για να πραγματοποιήσει το όνειρο της, να γίνει δηλαδή επαγγελματίας τραγουδίστρια.

Η Μαρία Πασαλίδου δήλωσε συμμετοχή στο «The Voice» για να πραγματοποιήσει το όνειρο της, να γίνει δηλαδή επαγγελματίας τραγουδίστρια.

Η νεαρή ερμηνεύτρια είπε το "Δε Μιλάμε" με πάθος και έκανε τον Σάκη Ρουβά να πατήσει το "μαγικό" κόκκινο κουμπί. Ωστόσο οι άλλοι τρεις κριτές δεν γύρισαν τις καρέκλες τους διότι έχουν στενέψει πολύ τα περιθώρια στην συγκεκριμένη φάση του διαγωνισμού. Οι ακάλυπτες θέσεις είναι ελάχιστες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπορεί να μην έδωσε το πολυπόθητο "ναι" στην Μαρία, όμως την διεκδίκησε μέχρι τελικής πτώσεων και δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να την κλέψει από τον Σάκη στα "Battles".

Φυσικά από το σκηνικό δεν γινόταν να απουσιάζει ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος με αλχημίες και απίθανο χιούμορ προσπάθησε να μπερδέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Όμως αυτή την φορά δεν τα κατάφερε.

Η Μαρία Πασαλίδου μπορεί να έδειξε μια μικρή αδυναμία στον Κωνσταντίνο Αργυρό, παρόλα αυτά δήλωσε χαρούμενη που θα αποτελεί μέλος της ομάδας του Σάκη Ρουβά και το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν πολλά πράγματα να μελετήσουν-εξερευνήσουν μαζί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x