Ψυχαγωγία

Παραιτήθηκε από το WWE ο Βινς ΜακΜαν μετά το ξέσπασμα των σκανδάλων!

Ο Βινς ΜακΜάν εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστή την απόφασή του, στην οποία παραδίδει στη σκυτάλη στην κόρη του Στέφανι.

Την απόφασή του να αποχωρήσει από το πόστο του CEO του WWΕ το οποίο κατείχε για αρκετές δεκαετίας έκανε γνωστή ο Βινς ΜακΜάν. Ο 77χρονος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστή την απόφασή του, στην οποία παραδίδει στη σκυτάλη στην κόρη του Στέφανι.

Πρόκειται για μία εξέλιξη η οποία ως ένα σημείο μπορεί να θεωρηθεί αναμενόμενη καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν πολλές φήμες, δημοσιεύματα και γενικότερα πληροφορίες για καταγγελίες για τη συμπεριφορά του, ΜακΜάν.

Κάποιες από αυτές ήθελαν τον 77χρονο να κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά. Μάλιστα, πριν περίπου έναν μήνα υπήρξε δημοσίευμα της Wall Street Journal η οποία ανέφερε ότι ο παντρεμένος ΜακΜάχον έχει καταβάλει το ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων σε τέσσερις γυναίκες τα τελευταία 16 χρόνια για να… φιμώσει και να καλύψει κατηγορίες από αυτές για σεξουαλική κακοποίηση.

Τον περασμένο μήνα είχε τονίσει πως αποσύρεται για ένα μικρό διάστημα από τον ρόλο του και την ενασχόλησή του με το WWE αλλά υπογράμμιζε ότι θα επιστρέψει. Ωστόσο σήμερα, εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την οριστική του απόφαση και την αποχώρηση από ό,τι έχει σχέση με τον χώρο του WWE.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x