Μουσική

Ράπερ που είχε ακυρώσει συναυλία στην Ελλάδα εμφανίστηκε ξαφνικά σε live και... έριξε το μαγαζί!

«Έκαψε» το μαγαζί ο Westside Gunn, όταν εμφανίστηκε απροσδόκητα στη συναυλία που κάλυπτε εκείνη που είχε ακυρώσει ο ίδιος!

Η ανακοίνωση της συναυλίας του Westside Gunn στο Gagarin 205 στις 27 Ιανουαρίου είχε προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους του χιπ χοπ, όμως τα χαμόγελα είχαν εξαφανιστεί απότομα όταν ο Αμερικανός ράπερ ανακοίνωσε την ακύρωση της ευρωπαϊκής του περιοδείας ελάχιστα πριν αυτή ξεκινήσει.

Οι αντιδράσεις ήταν δικαίως πολλές, με τον αδερφό του συνιδρυτή της Griselda Records, Conway the Machine να... σώζει την κατάσταση αναλαμβάνοντας να καλύψει μερικές από τις ημερομηνίες του Gunn - συμπεριλαμβανομένης και εκείνης στην Αθήνα.

Το Gagarin 205 λοιπόν γέμισε χθες το βράδυ, ωστόσο κανείς δεν περίμενε αυτό που θα συνέβαινε στο τελευταίο σκέλος της εμφάνισης του Conway.

Το κομμάτι "Dr Birds" ξεκίνησε να παίζει και ξαφνικά, ο Westside Gunn εμφανίστηκε στην σκηνή από τα παρασκήνια βάζοντας... φωτιά στον συναυλιακό χώρο!

Η σχετική δημοσίευση της Griselda έχει μαζέψει πάνω από 13.000 likes και εκατοντάδες σχόλια, με τις εικόνες να μιλούν από μόνες τους.





Πηγή βίντεο: Noiz Productions, Griselda Records

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x