Μουσική

Νεκρός στα 34 του ο ράπερ Άαρον Κάρτερ

Ο Άαρον Κάρτερ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, σε ηλικία 34 ετών.

Νεκρός βρέθηκε σε ηλικία 34 ετών ο Άαρον Κάρτερ. Ο Αμερικανός τραγουδιστής, που έγινε γνωστός ως ποπ τραγουδιστής από παιδική και τα τελευταία χρόνια είχε ασχοληθεί με τη ραπ, έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες.

Το ΤΜΖ ανέφερε, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, πως το πτώμα του βρέθηκε στη μπανιέρα του. Σύμφωνα με πηγές, η αστυνομία ενημερώθηκε περίπου στις 11 το πρωί, τοπική ώρα, για «πνιγμό άνδρα σε μπανιέρα».

Ο Κάρτερ κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ το 1997, την ηλικία των εννέα χρόνων. Το πρώτο αυτό άλμπουμ πούλησε ένα εκατομμύριο αντίτυπα, με το δεύτερο να τριπλασιάζει τις πωλήσεις και τον Άαρον να γίνεται σταρ του Nickelodeon.

Ο Άαρον συμμετείχε και στις περιοδείες των Backstreet Boys, καθώς ο μεγαλύτερος αδερφός του, Νικ, ήταν μέλος του διάσημου boy band. Μάλιστα ο ίδιος είχε σχέση με διασημότητες όπως η Λίντσεϊ Λόχαν και η Χίλαρι Νταφ.

O εκλιπών έχει έναν γιο που γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου του 2021 από τη σχέση του με την Μέλανι Μάρτιν. Οι δύο τους χώρισαν και εκείνος έχασε την επιμέλεια του παιδιού του, ενώ προ δύο μηνών είχε μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά.

Τον Ιούνιο του 2021 είχε λάβει μέρος σε πυγμαχικό αγώνα επίδειξης αντιμετωπίζοντας τον πρώην ΝΒΑερ Λαμάρ Όντομ, ο οποίος τον έβγαλε νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x