Παράξενα

Αντιδράσεις για άρθρο διδακτορικού με θέμα τον... αυνανισμό με γιαπωνέζικα ερωτικά κόμικ

Το Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ δέχτηκε κριτική για το γεγονός ότι επιτράπηκε σε σπουδαστή να εκδώσει άρθρο με θέμα τον αυνανισμό.

Ένα αρκετά ιδιαίτερο άρθρο εξέδωσε ένας σπουδαστής στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, καθώς επέλεξε για θέμα τον... αυνανισμό με γιαπωνέζικα ερωτικά κόμικ!

Ο Καρλ Άντερσον, που κάνει διδακτορικό στον τομέα των Ιαπωνικών Σπουδών, προέβη σε έρευνα που κράτησε τρεις μήνες και που είχε ως αποτέλεσμα μια πτυχιακή εργασία 4.000 λέξεων.

Το άρθρο επικεντρώθηκε σε κόμικ που αποκαλούνται "shota" και απεικονίζουν νεαρά αγόρια με ερωτικό τρόπο και ο Άντερσον επιχείρησε να καταλάβει πώς βιώνουν οι αναγνώστες την ερωτική ευχαρίστηση όταν διαβάζουν τέτοιου είδους κόμικ.

Μάλιστα, συμμετείχε και ο ίδιος στην έρευνα, αποκλείοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα κάθε ερωτική επαφή αλλά και την παρακολούθηση άλλων ειδών πορνογραφίας.

Όταν, ωστόσο, δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας, ο Άντερσον και το πανεπιστήμιο δέχτηκαν έντονη κριτική για το θέμα της εργασίας, με το εκπαιδευτικό ίδρυμα να ενημερώνει πως θα διεξάγει έρευνα σχετικά...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x